Merken

Nutrition Company levert een uitgebreid assortiment hoogwaardige voedingssupplementen van vertrouwde merken. Wij leveren onze producten in heel Europa via langdurige partnerschappen met professionele zorgverleners. Net als onze klanten streven wij ernaar om de persoonlijke gezondheid te ondersteunen. In onze webshop vindt u de volgende merken Douglas Laboratories, NOW Foods, Perfect Health Solutions, Puro Omega en VitOrtho.

Merken


HET ASSORTIMENT VAN NUTRITION COMPANY


Douglas Laboratories

Douglas Laboratories is van oorsprong Amerikaans. Het merk is opgericht voor en door artsen en therapeuten. Met een EU assortiment van ruim 120 producten, waarvan vele specialistische formules, biedt merk Douglas Laboratories de orthomoleculaire arts en therapeut ruime keuze voor professionele therapie.

Bekijk alle producten van Douglas Laboratories


NOW Foods

NOW is wereldwijd één van de belangrijkste en hoogst gekwalificeerde (GMP) spelers op de markt van orthomoleculaire voedingssupplementen. Bij NOW staat het kwaliteitsaspect hoog in het vaandel, of het nu gaat om de samenstelling van de producten of het productieproces. NOW hanteert een gezonde prijs zodat de producten betaalbaar zijn voor zoveel mogelijk mensen.

Bekijk de producten van NOW Foods


Perfect Health Solutions

Perfect Health Solutions staat bekend om hun diverse natuurlijke en biologische productlijnen. Het merk maakt onderscheid in 4 soorten producten, namelijk: kruiden preparaten, liposomale producten, diverse voedingstoffen en mineralen & sporenelementen. Alle voedingssupplementen van dit merk worden ontwikkeld door een team van erkende experts. Dit team bestaat uit apothekers, artsen, natuurgeneeskundigen en voedingsspecialisten. 

Bekijk de producten van Perfect Health Solutions


Puro Omega

Puro Omega heeft al meer dan 20 jaar ervaring in onderzoek en productie van hoogwaardige Omega-3-producten. Het is deze jarenlange ervaring die hun onderscheidt en het merk een internationaal erkende Omega 3-expert heeft gemaakt. Elke batch van de “Puro Omega” -producten worden zorgvuldig geanalyseerd op de houdbaarheid, de samenstelling en onzuiverheden (zware metalen, pesticiden, PCB’s, etc.), voordat deze op de markt worden gebracht. Alleen als de resultaten voldoen aan alle hoge kwaliteitsnormen, en de verontreinigingsniveaus van de producten, ver onder de officiële limieten en aanbevelingen liggen, brengt het merk de batch op de markt. Dit is hun garantie voor eersteklas kwaliteit.

Bekijk de producten van Puro Omega


VitOrtho

VitOrtho is een betrouwbaar, innovatief merk van Nederlandse bodem. VitOrtho levert een breed assortiment geavanceerde, kwalitatief hoogwaardige (orthomoleculaire voedingssupplementen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bij het samenstellen producten kiest het merk altijd voor de best mogelijke ingrediënten, waarbij het gebruik van optimaal opneembare verbindingen centraal staat. VitOrtho kiest uitsluitend voor grond- en hulpstoffen die het lichaam goed kan verdragen en dus niet belastend zijn. Het merk streeft ernaar een bijdrage te leveren aan een optimale vitaliteit voor iedereen.

Bekijk de producten van VitOrtho