Quercetine bioflavonoïde

#
S20710-120

Quercetine bioflavonoïde, een veelzijdige, natuurlijke kleurstof, is breed inzetbaar

Quercetine is een uit planten afkomstige (bio)flavonoïde. Deze natuurlijke kleurstof komt veel voor in voeding zoals rode wijn, appels, uien en groene thee.

Het komt van nature voornamelijk voor als glycoside (gebonden aan een of meerdere suikers). Een klein percentage komt voor als aglycon, de niet aan suikers gebonden vorm. In het spijsverteringskanaal wordt een deel van de glycosiden vrijgemaakt van de suikers waarna quercetine opgenomen kan worden als aglycon. Quercetine als voedingssupplement wordt in de aglyconvorm beter en sneller opgenomen dan in de glycosidevorm.

120 V-capsules
€ 37,95
Apple Pay

More Information

More Information
Nutrients Bioflavonoids
Product features Vegetarian, Vegan
Artikelen per verpakking 1

Contains

Ingrediënten
Quercetine; Stabilisator (capsule: hypromellose); rijstzetmeel; Vulstof (microkristallijne cellulose); Antiklontermiddel (magnesiumstearaat).

Gebruiksadvies
2 tot 3 keer per dag 1 capsle bij de maaltijd innemen. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Voor optimale bewaarcondities, bewaar op een koele, droge plaats. (59 ° -77 ° F / 15 °-25 ° C) (35-65% relatieve vochtigheid). 

Interacties
Met voorzichtigheid gebruiken in combinatie met geneesmiddelen. Quercetine kan de bloedspiegel veranderen van vele geneesmiddelen.
Niet gelijktijdig innemen met ijzer, kan de opname van ijzer verminderen door complexvorming, minstens 2 uur voor of na Quercetine innemen.
Kan het effect van bepaalde antibiotica (fluorochinolonen) tegenwerken (farmacodynamische interactie).

Gebruik niet in combinatie met
Digoxine, anti-HIV-middelen, immunosuppressiva (cyclosporine, everolimus, tacrolimus, sirolimus).
Quercetine kan de werking van deze geneesmiddelen verminderen door verlaging van de bloedspiegel.
Kan de bloedspiegel van topotecan verhogen en daarmee de kans op ernstige bijwerkingen.

Inhoud
Dit product bevat 120 V-capsules.

Bekijk ook eens