Beste cliënt,
 
De koude wintermaanden zijn weer aangebroken, tijd om je weerstand en algehele gezondheid extra ondersteuning te bieden.

 Zo hebben we tijdens de wintermaanden allemaal meer behoefte aan vitamine D, omdat het in Nederland niet mogelijk is om tijdens de wintermaanden met behulp van zonlicht een goede vitamine D3 status te handhaven.

Ook liggen in de wintermaanden een verkoudheid en griep op de loer.

Het lichaam ondersteunen met plantenextracten gericht op het ondersteunen van de weerstand is dan ook geen overbodige luxe. Wanneer je ook nog jouw vitamine- en mineralenhuishouding op peil houdt ben je klaar voor de wintermaanden!

Heb je vragen over het gebruik van de suppletie  of wil je een nieuw consult boeken, stuur me dan een email. Ik neem dan contact met je op voor het maken van een afspraak.

Mocht je een bestelling plaatsen, vergeet dan niet tijdens het afrekenen jouw speciale kortingscode in te voeren: 229143.

Heb je vragen over de producten, neem dan gerust contact op met Nutrition Company via 0457009702 of [email protected].Meer keuze vitamine D: tablet, druppels of spray


 


Speciaal voor kids