Childrens Chewable Multi-Vitamin/Mineral

#
KI0288-120
120 kauwbare wafels Chewable Waffle
Special Price € 17,00 Regular Price € 21,26

More Information

More Information
Nutrients Vitamins
Doelgroep Children
Shape Chewable Waffle
Contains no Wheat, Yeast, Soy protein, Milk/Dairy , Egg, Fish, Nuts, Sodium, Starch, Artificial coloring, Artificial preservatives, Artificial flavoring, Sugar, Casein
Artikelen per verpakking 1

Contains

De tabletten van Kirkman zijn gezoet met xylitol en dextrose en op smaak gebracht met een heerlijke natuurlijke mango/perzik smaak. Kinderen zijn er dol op, wat het naleven vergemakkelijkt

Dit product bevat hogere potenties dan veel commercieel verkochte multivitaminen en biedt ook sporenmineralen en co-enzym Q10. Het belangrijkste is dat het een betere keuze is voor een kauwbaar product omdat het geen kleurstoffen bevat en alleen op fruit gebaseerde smaakstoffen. Gevoelige kinderen reageren vaak op de kunstmatige koolteer kleurstoffen en kunstmatige smaakstoffen die aanwezig zijn in de meeste commercieel verkochte "kinder vitaminen".

Ingrediënten
Dextrose, stearinezuur (plantaardig), magnesiumstearaat (plantaardig), siliciumdioxide, citroenzuur, natuurlijk mango perzikaroma, sucralose.
Vrij van: Melk, eieren, vis, schaaldieren, noten, pinda's, tarwe of soja.

Samenstelling

Portiegrootte: 2 tabletten    
     
     

Gebruiksadvies
Neem twee tabletten per dag of volg de aanwijzingen van een arts. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Voor optimale bewaarcondities, bewaar op een koele, droge plaats. (59 ° -77 ° F / 15 °-25 ° C) (35-65% relatieve vochtigheid).

Inhoud
Dit product bevat 120 kauwbare wafels.