Magnesiumcitraat-125

#
O552890-90

Godt tolereret, organisk bundet magnesium
Magnesiumcitratkapsler i en dosis på 125 mg. Magnesium er godt for nervesystemet, knoglerne og energiniveauet. Magnesiumcitrat er en veltolereret form for magnesium. Dette tilskud kan derfor være særligt velegnet til ældre og personer, der tager medicin. Kan også anvendes som pulver

•  Godt tolereret form
•  Organisk bundet magnesium
•  Bidrager til stærke knogler
•  Godt for musklerne

90 kapsler Kapsel
€ 17,95
Apple Pay

Weitere Informationen

Weitere Informationen
Nährstoffe Mineralien
Darreichungsform Kapsel
Enthält kein Gluten, Hefe, Soja, Milch, künstliche Farbstoffe , künstliche Aromen, künstliche Duftstoffe, synthetische Konservierungsmittel, Saccharose
Artikelen per verpakking 1

Enthält

Magnesium er et mineral, som kroppen optager fra fødevarer som f.eks. fuldkornsprodukter, nødder, grøntsager, mejeriprodukter og kød. Vand kan også bidrage til magnesiumindtaget. Der er forskellige omstændigheder, der kan medføre, at kroppen har et øget behov for magnesium. Du kan så vælge et magnesiumtilskud som supplement til din daglige kost.

Magnesiumcitrat-125 findes i en udtrækskapsel og kan også indtages som pulver. Kendetegnende for magnesiumcitrat: kapslerne indeholder kun organisk bundet magnesium. Denne form tolereres godt og absorberes godt i kroppen. Dette gør kosttilskuddet velegnet til ældre og personer, der tager medicin.

Mineralet magnesium er involveret i flere processer i kroppen. Magnesiumkapsler aktiverer f.eks. din naturlige energi i kroppen, og magnesium har en gavnlig virkning på træthed og træthed. Desuden spiller magnesium en rolle i opretholdelsen af glatte muskler og i opretholdelsen af stærke muskler. Magnesium er også godt for skelettet og bidrager til at bevare stærke knogler. Desuden har magnesium en positiv effekt på nervesystemet og bidrager til mental modstandsdygtighed og et klart sind. Endelig er magnesium godt for celledelingsprocessen.

Ingredienser
Orthica's Magnesium Citrate-125 indeholder magnesiumcitrat, gelatine, antiklumpningsmiddel (magnesiumstearat), fyldstof (mikrokrystallinsk cellulose).

Allergener
Orthica's Magnesium Citrate-125 indeholder ikke gær, saccharose, syntetiske konserveringsmidler, syntetiske farvestoffer, aromaer og duftstoffer.

Foreslået brug
Den anbefalede dosis er 2 kapsler Magnesiumcitrat 125 mg dagligt, medmindre andet er anbefalet. Magnesiumtilskuddet skal helst indtages under eller efter et måltid. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Et kosttilskud kan ikke erstatte en varieret kost og en sund livsstil.

Sammensætning

Mineraler (elementær mængde)  
Magnesium (citrat) 250 mg

 

Indhold
Orthica's Magnesium Citrate-125 indeholder 90 kapsler.

Bekijk ook eens