Darmklachten

#
BOEK3

Samenvatting

Er zijn heel veel mensen die dagelijks of geregeld kampen met buikklachten, die gepaard gaan met echt pijn, zich niet lekker voelen, krampen, boeren, een opgezwollen buik of een onregelmatige stoelgang. Kortom, darmklachten, die veel ongemak geven en je het leven soms zuur maken.

Maag- en darmchirurg Bilé geeft een heldere uitleg over de spijsvertering en gaat uitgebreid in op darmklachten, variërend van divertikels, poliepen, aambeien, fistels, vreemde poep en parasieten tot darmkanker. Ze stelt vast dat een prikkelbare darm in haar beroepsgroep min of meer betekent:'We kunnen u niet verder helpen.'

Kinesioloog en voedingstherapeut, Irene Lelieveld, die zich sedert 2003 met darmklachten bezighoudt, laat in dit boek zien dat er juist wel een oplossing is voor dit probleem, maar ook voor overige klachten. Zij stelt dat je ervan af kunt komen door juiste voeding, enzymen, probiotica en rust. In dit boek worden de darmklachten van mond tot kont onder de loep genomen. Veel aanleidingen zijn volstrekt onbekend en worden niet zo makkelijk bij een vluchtig onderzoek onderkend.

Een helder stappenplan laat u zelf achter de reden van de specifieke klachten komen. Aan bod komen de werking van de spijsvertering, de maag, de gal en de lever, de klachten van jong tot oud, schimmels, bacterieën, poliepen, intoleranties, een uitgebreide les over voeding, de ontgiftingskuur en ten slotte afvallen. Een boek dat uw gezondheid blijvend zal veranderen.

€ 19,99

Weitere Informationen

Weitere Informationen
Nährstoffe Bücher
Artikelen per verpakking 1

Enthält

De oplossing voor darmklachten’ is een boek dat je stap-voor-stap helpt af te komen van je maag- en /of darmklachten.